ROC ter AA

Een opleiding kies je met je hoofd én met je hart. Bij ROC Ter AA vind je een goede sfeer, kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding. Samen met jou maken we van je studie een succes.

Bij ons vind je de meest populaire mbo-opleidingen (in de richting bouw, business, design, dienstverlening, logistiek, ICT, onderwijs en kinderopvang, techniek en zorg). Samen met de Entree-opleidingen, VAVO en volwassenenonderwijs maken die ons tot een kleine, maar complete school. Eén van de beste zelfs: ROC Ter AA staat in de Keuzegids Mbo 2021 landelijk op de vierde plaats, en is daarmee ook het beste roc van Brabant en Limburg!

Je bent nooit te oud om te leren. Dat dringt langzaam maar zeker tot iedereen door. Wat je weet en kunt als je net afgestudeerd bent is na vijf jaar alweer verouderd. Bijblijven is een must. Het kan ook zijn dat je in een andere branche wil gaan werken. Hiervoor kun je opleidingen of cursussen volgen voor een om- en/of bijscholing. Vandaar ons volwassenenonderwijs. ROC Ter AA helpt iedereen vooruit.
Terug naar Opleidingen