Faber Vakschool

Branchweg 1
5705 DR Helmond
06-20915699

Weet je dat er meer schilderwerk is dan dat er schilders zijn? Gek, want als schilder heb je mooi werk. Een baan met zekerheid én een goed salaris. Een baan waar je trots op mag zijn. Wil jij mooi werk, zekerheid en een goed salaris? Laat je opleiden via de Faber Vakschool en ga aan de slag als schilder!

Wat kan Faber jou bieden?
Binnen de Faber Vakschool bieden we je een opleiding aan met baangarantie. In het eerste gesprek ontdekken we of het volgen van een leer- en werktraject bij je past.

Ben je net als wij verliefd geworden op het vak? Dan kan je een opleiding bij Faber volgen. Tijdens deze opleiding van 4 weken leer je de basis van het vak. Vervolgens loop je 10 weken stage. Wil je daarna verder leren? Ook dan helpen we je verder met een groot aanbod opleidingen.

Heb je de vakschool afgerond?
Wij zijn er als werkgever voor je. Bij de start van je loopbaan als schilder tot aan je pensioen.
Wil je na de vakschool werken als schilder, in de praktijk verder leren of juist verder de schoolbanken in? Bij Faber sta jij centraal. Als medewerker, maar vooral als mens. Wij willen dat jij je goed voelt en werk hebt waar je trots op bent en vooral blij van wordt. Dus of je nu wel of niet verder wilt doorgroeien, wel of niet wilt leren, je wilt specialiseren in bijvoorbeeld renovatiewerk of constructiewerk. Wij zijn er om te zorgen dat jij je thuis voelt in je vak.

Regelmatig voorkomende vacatures:

-Schilder
-Timmerman
-Glaszetter
-Metselaar
-Leerling-schilder, -Opleiding tot schilder
-Wand- en plafondmonteur

Of laat ons jou bellen: