De Rooi Pannen

Natuurlijk kun je veel van de benodigde vaardigheden van het horecavak in de praktijk leren. Tóch is terug de schoolbanken ingaan voor bijscholing, omscholing of een BBL-opleiding bij De Rooi Pannen een slimme zet voor jouw carrière.

De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda. Wij bieden vmbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van handel & ondernemen, horeca, toerisme & recreatie, vormgeving en marketing & evenementen. Buiten regulier (jongeren)onderwijs heeft De Rooi Pannen ook een ruim aanbod voor volwassenen.

Mensen die beroepsmatig graag bijscholing op het horecavlak wensen of die zich, na een carrière in een andere richting, willen laten omscholen, kunnen terecht bij een van de opleidingen van De Rooi Pannen. In Tilburg en Eindhoven bieden we verschillende opleidingen voor volwassenen aan, zoals (zelfstandig werkend) kok, leermeester en horecamanagement, maar ook hebben we opleidingen voor de bier- of wijnliefhebber.

Ook zijn er verschillende BBL-opleidingen waarbij je leren en werken kan combineren. Maar waarom zou je terug naar school gaan? Misschien omdat het fijn is om bij het doorgroeien op je werk toch dat diploma te hebben. Of omdat als je een keer van baan wilt wisselen, je dan kunt laten zien dat je de werkzaamheden niet alleen in de praktijk beheerst. En misschien wel omdat het fijn is om te leren en om je groei te verzilveren in een diploma. Een BBL-opleiding geeft je die kans.

Contactpersoon: Gonny Demandt
tel: 040 – 500 1200

De Rooi Pannen Tilburg
Dr. Ahausstraat 1 
5042 EK Tilburg

De Rooi Pannen Eindhoven
Kaakstraat 1
5623 AD Eindhoven